VÅR RESA – DEL 1

2017 – 09/18: Finansiering och planering
Med enorm drivkraft är nu Projekt KraftVagn i full fart mot framgång. Denna uppförsbacke vilken är början av projektet kämpar vi oss igenom steg för steg. Efter planering och skapan av en projektplan är vi i full gång med att skicka ut mail för att söka finansiering från diverse företag. I nuläget har vi fått sponsring av batterier från bolaget Micro Power Group, och allt ser ljust ut!


2017 – 10/05: Kraftvagnen är här!

Efter mycket omständigheter har äntligen ett chassi för kraftvagnen införskaffats. Uppdraget inför de kommande veckorna är att städa, reparera, och sist bygga om detta fordon till toppskick. Idag har vi tagit ett stort kliv mot vårt mål!


2017 – 10/12: Målning och reperation

Äntligen har vi börjat måla samt reparera KraftVagnen. Efter inköp av Hammerite färg kan vi nu måla direkt på rosten för att öka vattentålighet samt hållbarhet. Stötfångare samt drevet på fordonet har nu reparerats, allt vi behöver för att vara färdiga är en en motor och fartreglage vilket vi hittar uppåt i landet. Snart bär äventyret av till Stockholm!

FÖLJ MED PÅ VÅR RESA!

Vid pennan, David Svensson

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *